DENİZLİ / ÇİVRİL - Menteş Ali Ceylan İlkokulu

Ock

“Collect and Create” Projemiz, geri dönüşüm malzemelerini kullanarak zekâ oyunları yapmayı ve bu oyunları oynayarak öğrencilerimizin stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Projemiz okulumuz öğretmenlerinden 4/A Sınıf Öğretmeni Mesut BAYDAR tarafından yürütülmektedir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılana yakışır şekilde okulumuzda çoşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz bahçesine oyun alanları oluşturmaya başladık. Çalışmalarımız kapsamında Okulumuz bahçesine; Seksek, Mendil kapmaca, Yakartop, Koşu parkurları, Kum havuzu ve Voleybol sahası çizilecektir.

Eyl

İlköğretim Haftasını öğretmen ve tüm öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda kutladık.